Over Pinka

Je hebt deze webshop gevonden omdat de kleding je aanspreekt. Wellicht wil je ook iets meer weten over het ontstaan van Pinka. Daar wil ik je wel iets over vertellen:

Pinka is ontstaan in 2006 onder de naam Tante Pip. Karin is degene die van 2006 tot juli 2018 trotse eigenaar was van deze webwinkel. Er kwam een moment dat Karin er achter kwam dat Tante Pip internationaal gezien geen handige naam was. Zij wijzigde de naam in Pinka, een simpele naam die in alle talen is uit te spreken. Pinka was geboren! De stijl een tikkeltje eigenwijs: een vleugje retro en een snufje nostalgie. Dit is de basis voor wat de webshop Pinka nu is. Begin 2018 besloot Karin een opvolger te zoeken en dat is gelukt!

Sinds juli 2018 ben ik de trotse eigenaar van deze super leuke webwinkel. Ik hield me altijd al bezig met leuke, vrouwelijke kleding. Ik draag zelf graag comfortabele kleding en dan kom ik al gauw uit bij jurken. Ik heb marktplaats afgestruind, ben actief geweest in vele gezellige Facebook groepen en inmiddels weet ik daardoor precies wat ik wil. Ik kan zelfs zeggen dat ik zoveel kennis heb opgedaan, dat ik ook goed kan inschatten wat jóu mooi staat! Dus samen komen we daar zeker uit. Mocht je hier op de website iets zien waar je vragen over hebt, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kan op aanvraag altijd kleding opmeten of je nog wat detailfoto’s sturen, zodat je goed op de hoogte bent van wat je nu eigenlijk koopt.

Pinka...als ik aan de typische Pinka vrouw denk, dan zie ik een vrouw die van heel veel kleur houdt! Een vrouw die graag experimenteert en er zo achter komt wat ze wil en wie ze is. Deze vrouw houdt sowieso van alles wat retro is. Ook houdt ze van deze aardbol en haar keuzes maakt ze bewust. Ze heeft aandacht voor zichzelf en voor wat ze uitstraalt. Ze is een sterke vrouw en ook al zijn er tegenslagen, ze kiest er altijd voor zich mooi te kleden en kleur aan haar leven te geven. Ze is bovenal een tikje eigenwijs, niet standaard. Dat is voor mij de Pinka vrouw.

Ik wens je heel veel winkelplezier en vergeet niet dat je altijd contact met me kunt opnemen!

Hartelijke groet van Thea

Gerelateerde (onderliggende) pagina's:

PINKA service

Alle artikelen uit voorraad leverbaar

Niet goed? Geld terug!

14 dagen zichttermijn

Betaal veilig via iDeal, PayPal, MisterCash of overboeking

Vast verzendtarief van € 2.95 binnen Nederland

Bij PINKA veilig betalen met PayPal, MisterCash en iDeal